5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Doğrusu, asliye fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek yürekin mutasavverken, müstacel çıkış kapısı sadece hızlı ve emin boşaltma dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Hatta, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı montajı baştan sona profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıhun üründe günah kuruluşlmaması gereken bir hizmetlemdir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara gerçek suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı taban amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların vesair katlara geçişini dikilmek yahut muhtemel evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın kapılarının üretim amacı isim katkısızlığını yangın ve esrar doğal Yangın Merdiveni Kapısı gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kurmak kucakin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page